2024-08-30
❤️🔥牛肝菌黑松露忌廉汁意大利飯 $178❤️🔥蘋果木煙燻西班牙乳豬 $388❤️🔥澳洲藍青口配西班牙藍芝士忌廉汁.薯條 $178❤️🔥熱情果拼盤 $98以上就係我哋三姊妹喺House of Joy Oyster Bar and Restaurant食嘅晚餐。呢間餐廳係我哋三姊妹有史以嚟食過最高級嘅餐廳。餐廳位於美孚饒宗頤文化館H座,出面就可以影相打卡,而入面嘅裝飾更加高雅,係一間好靚嘅餐廳。🇮🇹意大利飯充滿咗濃郁嘅黑松露味,配上香滑嘅忌廉汁簡直係人間美味。🇪🇸西班牙乳豬味香氣四溢,外皮燒得薄脆香口,肉質鮮嫩多汁,食咗好有滿足感。🇦🇺🇪🇸澳洲藍青口鮮味無比,肉質嫩滑,配上西班牙藍芝士忌廉汁,真係令人無法抗拒。❤️拼盤有熱情果法式焦糖燉蛋、熱情果千層酥、雪葩,熱情果可以護膚美白抗老化嘅,食得黎又可以美白,真係好開心。
❤️🔥牛肝菌黑松露忌廉汁意大利飯 $178
❤️🔥蘋果木煙燻西班牙乳豬 $388