2011-06-16 11 views
好彩有bk左位咋!! 因為爆多人等位lor!! 今次係我第2次黎<Simply Life>, 希望水準可以好似上次咁好食la, hehe!3個女仔, 叫左以下食物: Crab Salad : 同第1次黎1樣咁好食!! 勁多蟹肉, d菜又fresh!! 真係勁yummy!!龍蝦湯:又係勁好飲!! 好濃味兼且仲有龍蝦殼味啊!! yummy!燒羊架:朋友唔想食太生, 叫左8成熟!! 但係, 1d都唔痴牙仲好淋, 而且好入味!!海鮮扁意粉:又係勁好食!! d意粉係彈牙ga!! 只係略嫌多油少少!! 特濃朱古力蛋糕:勁濃朱古力味, 啱哂我d朱古力怪!! 而且細心的跟埋雲呢拿雪糕喺側邊...唔會覺得好漏!!overall黎講, 真係值得100分1! 1來入座已經有麵包送(雖然我唔愛好麵包), 2來d水不停為你加!! 3來, 我地bk枱bk左7:30pm但我地遲到, 佢會主動打黎問你黎唔黎!! 好彩佢打黎咋...如果唔係我地有排等位啊!! 呢d service, 真係唔係值得100分lor!!
好彩有bk左位咋

3個女仔, 叫左以下食物:

2011-06-15
$190 (Dinner)
  • 蟹肉沙律
  • 龍蝦湯