2020-05-03 146 views
呢間餐廳叫做山旮旯,果然名不虛傳,佢唔係喺銅鑼灣嘅市中心,需要行10分鐘先至到!見咁多人介紹,當然要試吓啦!我地叫咗➡️ 香脆椒鹽魷魚,炸得好香,魷魚都好彈,但係份量就少咗啲!之後再叫咗個➡️ 黑椒蜜糖雞翼,食落唔係太大驚喜,雖則雞翼嘅外皮因為加咗蜜糖焗過,所以好脆,但係咁貴食一隻雞翼就有啲唔抵。飲品記得一定要叫➡️美祿恐龍!食物質素係可以嘅,只不過性價比一般,同埋餐廳比較遠。山旮旯地址📍: 銅鑼灣摩理臣山道84-86號香港銅鑼灣太平洋帆船酒店地下.............................. 味道😋: ⭐⭐⭐💫環境👀: ⭐⭐⭐服務👨🏻‍🍳: ⭐⭐抵食💰: ⭐⭐💫

飲品記得一定要叫➡️美祿恐龍!
黑椒蜜糖雞翼

食物質素係可以嘅,只不過性價比一般,同埋餐廳比較遠。

山旮旯

味道😋: ⭐⭐⭐💫
環境👀: ⭐⭐⭐
服務👨🏻‍🍳: ⭐⭐
抵食💰: ⭐⭐💫
2020-05-01
$120 (Dinner)