2022-10-02
今次係第2次嚟食嘅,第一次因為同屋企人食所以冇影相留念,但係好食嘅,所以覆桌食第2次。今次晏就去食嘅,個男waiter唔知係老細定員工,佢真係好奇怪的,成日都好心急咁,又叫人掃定針卡,隔一陣又大大聲講5分鐘有枱,我心諗人地都未食完,雖然人地都食到尾聲,但好明顯係講比人聽你仲有5分鐘坐,又叫人坐係食嘅人張枱度等,感覺好似係咁吹人走咁🤦🏻♂️,我覺得哩方面真心有待改善🤷🏻♂️🤷🏻♂️講返野食先,其實野食都幾出色嘅叫咗個紅燒軟排麵,其實即係豬軟骨麵,咁豬軟骨都有3件大嘅,幾淋嘅,但紅燒湯底就唔似出面啲台灣麵咁,冇帶少許藥材味,啲味都唔似紅燒湯。之後叫咗糖醋排骨麵,個排骨我覺得係好出色嘅,好酸嘅,個人鐘意食酸,好岩我口味,好開胃,同埋係即炸嘅,真係食落好熱嘅但個湯底就同紅燒果個冇乜分別,只係紅燒湯啲咁解。但食到最後,我地又係變咗同一樣嘅劇本,又係有人入嚟食要等位🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️之後嘅唔講同上面一樣🤦🏻♂️🤦🏻♂️
講返野食先,其實野食都幾出色嘅
但個湯底就同紅燒果個冇乜分別,只係紅燒湯啲咁解。