2020-03-23 692 views
中午時段有套餐, 於是叫了味噌蝦濃湯拉麵再配乳酪蝦多士, 再叫多一碗焦香醬油蝦湯拉麵。味噌蝦濃湯拉麵好濃烈既蝦味道, 好香好甜好味道。蛋有流心效果, 好好味, 肉不會太肥, 但我偏向有少少肥肉, 而麵柔軟度可以自得高較。湯有不同配料, 所以好食到香甜同濃濃蝦味。焦香醬油蝦湯拉麵, 雖然無味噌蝦濃湯拉麵那般濃烈既蝦味道, 但亦算濃味, 亦有焦香的味道, 我喜歡好多好多蔥, 可以食著時覺得清爽的感覺, 肉肥廋適中, 味道有蔬菜及蝦的甜香。乳酪蝦多士, 好脆, 如果無咗乳酪就變得寡, 加了乳酪有點酸甜帶起了味道。整體味道及價錢係相符, 不久會再臨第二次。

整體味道及價錢係相符, 不久會再臨第二次。