平時去邊食都唔會比評價,今次真係嘥D時間都要評價下😤見到團購咁平,就諗住老公生日一家3口去試下啦,預約既時候講好生日有壽司蛋糕送,點知到埋單果下,都未見過個壽司蛋糕,不過D嘢好難食,真係唔送好過送啦🤦🏻‍♀️見唔見到D刺身,真係見到都冇曬胃口,冇一樣係新鮮㗎,d蝦雪到黑曬,咁都仲可以上台,我真係第一次見🤦🏻‍♀️D羊架賣相已經算係最靚㗎啦,但係煮果個真心唔識煮,騷到好難入口🤦🏻‍♀️一口牛,er到亞媽都唔認得,仲要一坐低就落單,到埋單吹距先上比你,連我老公咁鍾意食牛,都食左一舊就唔要🤦🏻‍♀️連壽司都難食到嘔,總之成間店,真係冇一樣嘢入得口,我地1900入座,1950就埋單走人啦,寧願返去煮公仔麵食冇咁嬲丫🤦🏻‍♀️除左嘢食難食之外,呢間店真係一無事處👎👎👎1.個服務員一盤刺身跌落地,彈到我成身都係,一句對唔住都冇,連基本既服務都冇,我唔知點解我要比服務費呢?2.一路傳菜一路講粗口,一個管理層既人都見唔到,莫非一個經理都冇?3.樣樣漏單,D菜亂上,台號又唔記得4.叫埋單,埋極都埋唔到,最後我都係自己走去收銀台自己搞掂,自己行去都企左5分鐘丫,都唔知個收銀搞乜可以搞咁耐呢餐生日飯,一個字“嬲”,從
平時去邊食都唔會比評價,今次真係嘥D時間都要評價下😤
除左嘢食難食之外,呢間店真係一無事處👎👎👎
3.樣樣漏單,D菜亂上,台號又唔記得

呢餐生日飯,一個字“嬲”,從來未試過食放題一個鐘唔夠就叫走人,怪唔之得團購比你食4個鐘啦,咁難食,我真係好難想像可以食到4個鐘