2008-12-02 21 views
之前都同朋友傾過關於蕃茄湯底系列既粉面小弟就試過以下三間:1, 澳door茶餐廳, 都ok, 不過湯底唔夠濃, 係咪只係唔夠茄糕咁簡單呢? 進步空間有好多2, 勝香garden, 正! 有鮮蕃茄肉, 湯好夠濃, 選擇好多元化, 鐘意拼乜都得, 稍嫌環境髒了一點, 要好似舊式酒樓咁爭搵位, 攞我命! 不過價錢都偏貴, 以一碗粉面來說.3, 時時happy, 頂...去左兩次都話賣晒, 第三次唯有早d到, 終於食到, 湯底唔差得過勝香園, 除左無鮮蕃茄和選擇少, 整體上有8/10 分, 多d 餸選擇會好d, $23蚊左右包凍飲, ok la另外, 食唔到茄湯果前兩次, 試左佢地話幾好既炸魚, 都唔錯! 好過好多地方! 價錢好似貴1-2蚊, 可以再試
之前都同朋友傾過關於蕃茄湯底系列既粉面
小弟就試過以下三間:
$23 (Breakfast)