2020-10-02 141 views
我係9月25既8點11分到餐廳 佢有啲似快餐店既模式 🥞一去到啦會比你有個位排隊 岩岩疫情放寬都怕要排好耐 但等左十分鐘左右啦就到我地啦 佢係比你落左單先 再帶位 我地2個人坐都比左張4人枱我地坐既 位置都做得幾好 商場外邊都有做到少量位置以供堂食🤩🥳———————————————————-環境💚佢個廚房係半開放式 會好清楚望到師傅係入面打緊啲cream 然後放上隻碟到 好治癒講返重點先我地嗌左一份鹹既 三文魚🍣牛油果🥑芝士慕絲班戟Pancake with salmon avocado& cheese mousse 等候美食時間:5分鐘就有啦🤣1️⃣佢本身既皮都會比甜食既硬身少少既 入面加左類似燕麥既餡料落去 另外將🍣🥑🧀加埋一齊成個感覺都變得好輕盈✨ Ps 我覺得佢隻醬好似我細細過拎黎揸麵包既x夫牌 天使醬🐷🐽2️⃣另外啦 一份甜嘅 幸福班戟 happy pancake 等侯美食時間 10分鐘 黎到既時間幾鬆軟 佢插住左枝糖漿 依個位幾細心既 你中意小小甜 小甜 正常 無甜都得🤪完全自己揀 但我地就落左正常甜既🙈 咬落口第一啖岩岩好 蛋味夠濃 🥚 加埋佢既cream 絕對唔會死甜👍如果中意
我係9月25既8點11分到餐廳
佢有啲似快餐店既模式 🥞
———————————————————-
環境💚
講返重點先
我地嗌左一份鹹既 三文魚🍣牛油果🥑芝士慕絲班戟

等侯美食時間 10分鐘
黎到既時間幾鬆軟 佢插住左枝糖漿 依個位幾細心既 你中意小小甜 小甜 正常 無甜都得🤪完全自己揀 但我地就落左正常甜既🙈 咬落口第一啖岩岩好 蛋味夠濃 🥚 加埋佢既cream 絕對唔會死甜👍如果中意好似蛋糕質感 依個係可以一試既😍

飲品方便嗌左一杯皇室奶茶☕️ 同綠茶拿鐵 (留意番依兩杯都係有珍珠既) 我就覺得佢地既野飲無咩特式🙈佢店內都有水供應既🤤🤤
2020-09-25
Waiting Time
12 Minutes (Dine In)
$120 (Dinner)
  • 幸福班戟