2014-06-03
今日喺呢頭做完野~~就諗住搵個地方坐坐醫醫肚~人生路不熟就只好周圍望!路經此舖本無意入去一試~突然眼尾一望見到舖頭門外有几頁報紙的食評,望多兩眼就決定入黎一試~喺出面睇到的沙煲麵又有咖哩麵相當吸引,入到坐下見到有麻辣麵~只得一個人~未能試好多款式所以決心叫左個大麻辣牛腩雲吞米線再加紫菜,仲要叫佢多’青’~!上枱啦~睇個樣以為只係一般的車仔面~個樣冇咩驚喜一飲啖湯真係令我意外!極刺激的麻辣味在口腔口遊下遊下~入了喉嚨再回到咀唇麻麻吉吉的~感覺真係好爽~!!絕對唔需要另加辣椒油~米線質地好爽~唔會煮得太淋,服務員哥哥自稱係自家制的雲吞, 雲吞皮略嫌佢厚了少少又硬了少少~饀料有肉汁可惜唔夠飽滿, 麻麻地~相信真係自家制!!,牛腩睇佢一舊舊好硬身咁,食入口有種講唔出的柔軟而且相當入味~!!總算見識過佢地的出品...~~如果有機會都會再食~
上枱啦~睇個樣以為只係一般的車仔面~個樣冇咩驚喜
饀料有肉汁可惜唔夠飽滿, 麻麻地~相信真係自家制!!,
總算見識過佢地的出品...~~如果有機會都會再食~
Other Info. :
餐廳的洗手間設施~建議米之連人唔好考慮…可以的話就忍耐一下~去找一個有空間感的啦~~