(Non-member)
2008-12-13 26 views
母親大人係印尼華僑.見呢度咁多好評,就係母親大人生日當晚一家人黎呢度試試.裝修好有復古風,幾得意.五個人叫左七樣野.黃薑飯,雞肉串燒,巴東牛肉,蜜糖雞翼,粟米餅,咖哩雞同印尼煎餅黃薑飯-黃薑飯本身好清香,最正就係一啲都唔油!周圍有好多餸,有一兩樣重覆左,但一樣咁好味!母親大人都讚好食串燒-嗌得半打真係太唔夠喉!但基於嗌左太多野食,唯有下次再補數好耐冇食過咁香既串燒,仲食得出有炭燒既香味,真係yigiban!巴東牛肉-老闆話係用"金錢展"整既,肉質特別好食.真係無錯,而且汁又好味,正係汁已經吞得落一碗飯蜜糖雞翼-唔真係試都唔知,真係好大隻!甜甜地,又香!一流!粟米餅-個人好鍾意食粟米,一黎到即刻急不及待食!好香脆,我一個人就清左一半,攪到細佬無得食咖哩雞-呢度既咖哩同出面果啲唔同真係好食好多!值得一試既咖哩!印尼煎餅-又係正,再配埋咖哩汁,簡直係絕配!不過呢樣真係要趁熱食.因為試完一塊就急住食其他,最後一塊就攤凍左,果然無咁出色.最後仲試左珍多冰.味道唔識點形容,幾特別.個人都幾鍾意,但家姐話甜左啲.但係母親大人話珍多冰就係應該咁甜先地道啲叔叔們服務好好,全程不停加茶.間中問下我地夠唔夠
裝修好有復古風,幾得意.
五個人叫左七樣野.

黃薑飯-
黃薑飯本身好清香,最正就係一啲都唔油!
周圍有好多餸,有一兩樣重覆左,但一樣咁好味!
母親大人都讚好食

串燒-
嗌得半打真係太唔夠喉!但基於嗌左太多野食,唯有下次再補數

巴東牛肉-
老闆話係用"金錢展"整既,肉質特別好食.
真係無錯,而且汁又好味,正係汁已經吞得落一碗飯

蜜糖雞翼-
唔真係試都唔知,真係好大隻!
甜甜地,又香!一流!

粟米餅-
個人好鍾意食粟米,一黎到即刻急不及待食!
好香脆,我一個人就清左一半,攪到細佬無得食

咖哩雞-
呢度既咖哩同出面果啲唔同
真係好食好多!值得一試既咖哩!

印尼煎餅-
又係正,再配埋咖哩汁,簡直係絕配!
不過呢樣真係要趁熱食.
因為試完一塊就急住食其他,最後一塊就攤凍左,果然無咁出色.

最後仲試左珍多冰.
味道唔識點形容,幾特別.個人都幾鍾意,但家姐話甜左啲.
但係母親大人話珍多冰就係應該咁甜先地道

啲叔叔們服務好好,全程不停加茶.
間中問下我地夠唔夠食,仲會提我地啲野要趁熱食

食完之後真係好飽!
母親大人仲讚不絕口添!

見餐牌仲有好多野食,下次一定要再黎試其他野!
$100 (Dinner)