2013-08-22
本來諗住開開心心試新野 午餐時間 去到無咩人 唔駛等位叫左個午餐 L4 咖喱滑旦豬扒飯 + 麵豉湯麵豉湯 比錯左 綠茶特飲都算黎左果個咖喱滑旦豬扒飯 得兩三滴咖喱 一心想黎食咖喱飯 無咖喱汁?同左侍應講可否加返D咖喱汁 個侍應問左個廚師一輪 佢地第一次係婉拒 更聲稱飯中間係有 食食下有好多汁其實真係無咩咖喱汁 我再要求多一次 終於肯比少少好稀又勁咸既一碗仔我我再一次向經理投訴 佢亦肯重新煮過一碗比我更加差 D汁(不是咖喱汁)多到湯飯咁 完全接受唔到 最後真係食唔落走人!!全程個廚師一直唔敢直視過我 佢心虛? 亦都聽到侍應同個經理講一直都已經有很多顧客投訴過同類問題仲要五六十蚊一個午餐唔係平架 唔係無質素都咁 我唔會再去食 亦唔推介比朋友 !!我睇左OPENRICE咁耐第一次因為咁為食評 因為真係好嬲好唔開心.
叫左個午餐 L4 咖喱滑旦豬扒飯 + 麵豉湯
麵豉湯 比錯左 綠茶特飲都算