2011-02-12 15 views
話說一班人去慶生,3日前就book 定10個位啦我話可能會帶蛋糕,問個經理會唔會額外收費,經理先生--> 我 --> 我地只會幫你雪住先,唔會切,所以唔會收費 very good then,,,, 放題限時2小時,如果你地要食蛋糕的話, 要確保你地自己夠時間,夠鐘就要交枱 下....咁我地會盡快嫁啦,唔該晒好,話咁快就當日啦,經理先生打尼confirm 啦 唔好意思呀,我原本book 左10個, 如果到時多左一兩個你地會唔會有位比我? 因為你book 係book 10位, 所以我地只可以比10個位你, 多左人的話,就要你地自己逼 咁我E+同你 book 多2個? 可以,但到時無論你人數幾多,我都會收你最少12人ge 人頭費 下?!咁我唔夠人埋蝕比你!? 咁你自己諗下啦...同埋提提你,booking 只會幫你hold 5 分鐘, 請你地預早D到 你同我hold 5分鐘,咁我同你book 尼做咩?!!? 唔好意思啦咁因為朋友生日而且人多,真係好難轉,唯有死死下都幫襯佢點知原來仲可以再衰D 13個人逼10個位,見我地逼到死都唔理食
話說一班人去慶生,3日前就book 定10個位啦

我話可能會帶蛋糕,問個經理會唔會額外收費,
經理先生-->
我 -->

我地只會幫你雪住先,唔會切,所以唔會收費
very good then,,,,
放題限時2小時,如果你地要食蛋糕的話,
要確保你地自己夠時間,夠鐘就要交枱
下....咁我地會盡快嫁啦,唔該晒

好,話咁快就當日啦,經理先生打尼confirm 啦

咁我E+同你 book 多2個?
下?!咁我唔夠人埋蝕比你!?
你同我hold 5分鐘,咁我同你book 尼做咩?!!?

唔好意思啦咁

因為朋友生日而且人多,真係好難轉,唯有死死下都幫襯佢
點知原來仲可以再衰D

13個人逼10個位,見我地逼到死都唔理
食左1.5鐘就同我地講last order
(但我地有2位遲到ge 朋友只係坐底左冇耐 =.= )
臨5分鐘叫我地找數
找完錢仲要驚死我地唔走,加多句
麻煩你地坐多5分鐘就好離開啦

。真。係。好。好。嘢。

不過咁,
佢地上菜真係好快
同埋比到足,畫10件就尼足10件

唔太好食,款又唔太多

經理先生態度差到極點, 食到一肚火 ,比龍肉我都吞唔落啦

2011-01-31
$175 (Dinner)
Celebration
Birthday