2019-02-12
新年前約埋d幾個同事去食團年飯,大家都鍾意打邊邊,所以就約埋去一鍋豐,嚟個邊爐團年之夜!團年飯食豪少少,鮑魚套餐都係218 / 人,非常抵食!當然再食得豪d ,可以食象拔蚌套餐,都係268/人醬汁選擇貴精唔貴多,一般既配料都有,例如沙茶醬,辣辣粒,蒜蓉等。。。免費任食選擇都幾多,連肥牛都有兩款,如果想食得豪d ,可以加$28任食刺身,不過我哋都係留返d空間食海鮮同其他配料!飲品櫃主打韓式飲品,除此之外仲有各式啤酒同汽水供應,我比較喜歡飲蜂蜜雪梨茶!少少甜,又有少少雪梨既果肉!今晚有人唔食得辣,我哋叫既蕃茄湯底好快送到,香噴噴既蕃茄味,用嚟滾海鮮就最好不過!鮑魚海鮮拼盤好快送到,除了鮑魚外,仲有蘭花蚌,東風螺,馬刀貝,蠔,斑片,帶子等。。真係非常豐富!感覺真係好抵食!除了海鮮拼盤外,其他配料都幾吸引,特別要讚任食既配料都跟落單既數量送到,叫左幾轉都無漏單,值得一讚!特別推介幾脆口又唔油膩既響鈴,索晒d 蕃茄湯汁嚟食就啱晒!仲有啖啖肉嫩滑既鮮雞件,都係我心水推介!除了海鮮拼盤,配料不俗外,飯後甜品同樣驚喜,有自助既軟雪糕供大家享用! 仲有朱古力碎,棉花糖粒等配料可以撈出一杯特色既新地!唔食
特別推介幾脆口又唔油膩既響鈴,索晒d 蕃茄湯汁嚟食就啱晒!
仲有啖啖肉嫩滑既鮮雞件,都係我心水推介!
唔食軟雪糕都仲有雪糕,雪條同雪米糍揀,200 幾蚊有咁多野食,呢餐團年邊爐真係食到我哋好飽!好滿足! 希望豬年我哋可以繼續咁滿足!