2010-07-19 24 views
呢間jp one d價錢都定得幾高, 但食物質素同服務不嬲都麻麻地,一排冇幫襯過,不今日太熱, 唔想食太多野, 諗住睇下有冇改善, 點知一試把幾火叫左小小野之後想再叫其他, 間舖都幾細,成間舖有成四五個店員,客就大概十個, 成分幾兩分鐘都冇人理,最離譜係一個叫"梅子排骨蒸飯", 成盅除左白飯同幾舊又細仲要一陣"蘇"味,唔係好新鮮, 沒有任何梅子味或梅子的排骨,同白烚冇乜分別.....心諗唔會再幫襯下次, 出去收銀處埋單, 個阿姐真係幾慢, 四樣野張單攪左好耐, 最大快人心係, 前面有個客比錢時對收銀員話:你地d野好難食呀! 完全同意呀, 都係我既心聲! 用左jp one走高檔路線, 價錢都係高檔, 不過d野比原本海皇差咁多, 好心唔好開好過啦
2010-07-18
$40 (Dinner)