(Non-member)
2005-09-29 7 views
第一次食呢間, 無什麼特別, 不過起碼好食過元氣. (第一次感覺)之後去食峰壽司及板前壽司, 真係覺得和花亭有水準,同埋整齊d, 乾淨d, 好味d. (以後都轉軑唔去前面個兩間)本來都唔識和花亭, 不過係本過期的飲食男女睇到介紹.話佢地d壽司係日本返, 又話一晚又會推出限量食品. 所以就試下...壽司款式ok多(下面好多人都講,自己睇啦) 味道都幾好同新奇. 我最鬼鍾意依係鹽燒再加埋d柚子粒,好味到不得了. 再加上魚的鮮味, 感覺好正,好秋天. (同女友去都唔錯: 食物ok + 環境幾有情調.)另注意:- 7, 8點去要等好耐, 餓死個隻. - 一定要坐迴轉bar. 多d0野睇. 唔駛等人幫你加水,叫野食

另注意:
- 7, 8點去要等好耐, 餓死個隻.