2024-04-15 2334 views
去親子餐廳食飯小朋友最開心,因為有得食又有得玩,大樹先生的家食物同玩樂設施質素一向高👍🏻風格溫馨又清新,仔仔係開放式廚房玩樂區下廚大顯身手🧑🏻‍🍳之後再係沙池放電掘掘掘🤪 咁我哋兩公婆就可以慢慢享用晚餐😋❣️黑松露野菌意式燉飯配北海道帶子❣️香濃黑松露,份量十足,抵食❣️安格斯肉眼牛扒❣️肉質嫩滑兼好Juicy,份量同樣十足,絕對滿足到食肉獸需求❣️兒童餐三文魚心心飯糰❣️全新期間限定兒童餐,粉紅色心心好吸睛,襯埋愛心波波池,小朋友一定鍾意啊!仲有氣球送🎈❣️肉醬貓朵粉❣️係大仔最鍾意嘅餐點,兒童餐有埋水果同甜品,好豐富嫁👏🏻試咗兩款沙冰特飲,蜜桃口味同菠蘿口味都好清,沙冰打得好幼細,好好味👍🏻 以上嘅餐點都可以加錢跟餐,咁就有飲品,沙律同湯,食得好滿足👍🏻

❣️黑松露野菌意式燉飯配北海道帶子❣️
香濃黑松露,份量十足,抵食

❣️安格斯肉眼牛扒❣️
肉質嫩滑兼好Juicy,份量同樣十足,絕對滿足到食肉獸需求

❣️兒童餐三文魚心心飯糰❣️

❣️肉醬貓朵粉❣️
係大仔最鍾意嘅餐點,兒童餐有埋水果同甜品,好豐富嫁👏🏻

安格斯牛扒
安格斯牛扒