分唔清人手不足定係員工手腳慢,由拎飛開始就感受到效率好低。舖外睇到店內都多吉位。但都係企左係門外10分鐘等佢叫飛…埋到位台面濕濕地,櫈有水既,可能上一張台倒瀉水。叫個員工過黎清一清,清完都係濕既,仲要條毛巾勁臭。佢係有d 裝修既,但完全彌補唔到。自己抹完櫈呢就準備下餐具,又係濕濕地,有d 仲要有水既。重點,又係臭既。咁都坐低左,食埋野食睇睇如何啦。QRcode 落完單,佢用機械人送餐幾新潮既(但又收加一?) 叫左個冬陰公河粉,好難食,湯底淡似係開粉,河粉難食到唔識形容,我係屋企淥過公仔面都好食過佢10倍,仲要唔平架喎,成舊水。除左碗粉,仲叫左個肉碎飯,上菜睇落好似唔差,一放入口,真係_左出聲,隻味就係豉油加肉碎,泰式呢?總結:中哂伏,佢俾錢請我食都唔會入黎食呀。大家唔信既可以俾成舊水入黎試下伏
分唔清人手不足定係員工手腳慢,由拎飛開始就感受到效率好低。

舖外睇到店內都多吉位。但都係企左係門外10分鐘等佢叫飛…