2019-04-19
係尖沙咀返工,行過見到有間新開既放題,見open rice 食評好好,二話不說即刻約朋友去試下,分三段時間,5:30-7:30pm ,7:45-9:45pm,10:00-12:00am ,一律$328 ,我地book 左7:45pm 個段期間,去到門口出面都有6-7人排隊等入去,本身好期待想食,食評相以為全部都係坐鐵板枱,廚師會係你面前燒比你,點知去到原來係得一邊有呢D位,其他位置同一般放題冇乜分別,呢個已經令我好失望之後睇下D點單紙,發覺款式選擇唔多,侍應同我地講第一輪刺身唔使點住,佢哋會有一盤俾我哋食先,好快就送左黎,刺身拼盤冇冰底,已經覺得有小小感覺唔係幾好,之後未order 已經送左個燒鰻魚同燒扇貝來,可能係送錯枱,不過我地照食,但D野食全部凍既,好難食!之後其他野食好快就送曬黎,完全冇位放,但侍應都照放落黎,我地幾乎係要拎住D碟先食到。講返D牛,真係超級差,好鞋,而且仲有D水出,可能解凍後既水,一D牛味都冇其他野食樣樣都好大件,我地好似食左半個鐘已經整飽曬,我見隔離枱d 牛粒都放晒喺度冇食,見其他客人食左1個鐘島已經停曬手,最好食就係雪糕,因為係Haagen-Dazs ,其他
講返D牛,真係超級差,好鞋,而且仲有D水出,可能解凍後既水,一D牛味都冇其他野食樣樣都好大件,我地好似食左半個鐘已經整飽曬,我見隔離枱d 牛粒都放晒喺度冇食,見其他客人食左1個鐘島已經停曬手,最好食就係雪糕,因為係Haagen-Dazs ,其他食物真心難食,今次真係中伏
$360/person 我都係食返其他放題都冇咁嬲🙈🙈