2023-07-06 238 views
我都係一次特登留言話一間鋪頭難食。初時見佢間鋪頭裝修企理,而且menu 又好似好吸引咁,就入左去食。點知,食物既質素同性價比,真係令人大失所望,唔會再有下一次,真心伏!由其佢聲稱招牌麻油雞麵,食落第一啖,d麵仲係硬既,而且d雞肉係無味同霉既。另外,我地叫左兩杯野飲都係甜到傻呀!但鹽酥雞又勁咸食完之後,睇一睇佢既評分,真係令我o嘴,百幾個好評,真心咩?!我真係好想知,今次個經驗咁差,係因為我地遇到個廚師今日心情唔靚,定係個d好評都係幻覺?😏😏大家心知肚明啦!P.S.最爆趣既係同場其他食客既反應,有個食左一啖走人;有個一路一路搖頭、嘆氣,眉頭就嚟夾死烏蠅;仲有一個男人食到懷疑人生,食每一啖都望住個staff 🥲🥲