2019-04-09
店鋪裝修都幾靚,bar枱位可以見到師父。有時整燒物仲會好大火添。加埋d燈籠幾有feel叫咗兩隻燒蠔,大約十分鐘之後店員攞咗出嚟燒。(本身以為係廚房入面師傅搞掂)所以拎出嚟嘅時候打定輸數,以為會一般般上到枱見隻蠔都幾靚,睇落非常之肥美個人都定返d咬到一半,非常之正!外面燒熟而入面仲有少少生。呢個真係燒蠔最啱嘅境界真心好味!雞頸肉炒茄子雞頸肉連埋皮非常之香口,連埋茄子同旁邊嘅沙律,食落就平衡啲,無咁油膩。分量都幾多,兩三個人share就good啦!帶子魷魚燒, 睇落個樣就好似大阪燒。醬汁同個皮都係一樣,而入面嘅餡就係用咗帶仔同埋魷魚。食落幾好味,而且價錢一啲都唔貴,性價比爆燈!!牡丹蝦刺身,非常之鮮甜而且夠大隻,唔錯唔錯!最後呢個係梳打加whisky,飲品上面有個柚子雪糕,其實本身雪糕可以就咁叫,我冇記錯係廿幾蚊。所以我覺得叫呢杯嘢飲會抵啲,有得食有得飲!而且個雪糕的確幾好食人,入面有果肉。whisky味唔會太搶口,飲落幾舒服,推介呢杯飲品!
店鋪裝修都幾靚,bar枱位可以見到師父。
有時整燒物仲會好大火添。
加埋d燈籠幾有feel
所以拎出嚟嘅時候打定輸數,以為會一般般
上到枱見隻蠔都幾靚,睇落非常之肥美
個人都定返d
真心好味!
雞頸肉炒茄子
分量都幾多,兩三個人share就good啦!
帶子魷魚燒, 睇落個樣就好似大阪燒。
醬汁同個皮都係一樣,而入面嘅餡就係用咗帶仔同埋魷魚。
食落幾好味,而且價錢一啲都唔貴,性價比爆燈!!
牡丹蝦刺身,非常之鮮甜而且夠大隻,唔錯唔錯!
whisky味唔會太搶口,飲落幾舒服,推介呢杯飲品!