2022-10-31
呢個充滿油花既和牛 唔係咩貴價壽喜燒係一間男朋友好鬼鍾意食既連鎖邊爐集團既牛陣🥰呢個係日本產特選黑毛和牛及日本產豚肉 90分鐘放題套餐晚市💰429/一位其實仲有其他價錢既套餐,有平有貴。湯底選擇好多👇🏻1.日本產鰹魚清湯2.關東風壽喜燒湯3.美肌豚骨湯4.藥膳香辣湯5.新鮮蕃茄湯6.香濃雞白湯呢個特選黑毛和牛餐🐃已經包括其他牛肉同豚肉都可以任點🐃日本產特選黑毛和牛🐃日本產黑毛和牛🐃澳洲產特上長期穀飼牛🐃澳洲產長期穀飼牛🐃嚴選牛肉🐃上級牛肉🐖美洲產豚肉🐖日本產豚肉🐃牛舌建議可以特選和牛同穀飼牛都嗌,咁就可以食得出和牛既口感同牛味完全完勝🤣👍🏻不過當然和牛食得多都會膩所以呢個套餐其實仲有海鮮盒包埋,裡面有魷魚、扇貝、墨魚滑、翡翠螺、蟹柳、青口等嫌唔夠食,出面自助區仲有N款 蔬菜、菇菌、丸類、粉麵任拎出面有雪櫃自助𢳂Haagen Dazs🍦 我自己就麻麻哋呢個牌子🤣同埋覺得冇得杯裝好麻煩,但鍾意食雪糕既絕對回本總結:而我地食量唔多既人黎講$4xx,就算唔食其他嘢,剩係食靚牛肉已經回左本🤣👍🏻係真心喜歡Btw 牛陣有好多分店,荃灣、尖沙咀、九龍灣、大埔、元朗最近屯門都開咗間新嘅😂
係一間男朋友好鬼鍾意食既連鎖邊爐集團既牛陣
🥰呢個係日本產特選黑毛和牛及日本產豚肉 90分鐘放題套餐
晚市💰429/一位
其實仲有其他價錢既套餐,有平有貴。
湯底選擇好多👇🏻
🐃上級牛肉
🐖美洲產豚肉
🐖日本產豚肉
🐃牛舌
嫌唔夠食,出面自助區仲有N款 蔬菜、菇菌、丸類、粉麵任拎
Btw 牛陣有好多分店,荃灣、尖沙咀、九龍灣、大埔、元朗
最近屯門都開咗間新嘅😂