2020-12-07
特登因為我order嘅 西班牙珍珠蠔🦪一啖落口🤤肥厚嘅 第二道菜 西班牙拖羅分子sushi 佢嘅底部並不是一舊飯🙅🏼♀️好特別佢嘅底部 用咗米做嘅分子蛋糕 一啖食落口加埋件拖羅🤤 真係出色 第三道菜 意大利牛他他 外面大部份我食過嘅牛他他 都係圓形一餅野 但係呢度特別D佢哋用做咗個餅底 成件咁樣拎起一啖咬落去😵脆脆嘅底加埋裏面嘅生牛肉口感好夾 👍🏻而且食落好creamy 第四道菜 西班牙紅蝦大通粉 大通粉做得好煙韌 呢啲大通粉 拿捏嘅時間一定要好好 如果唔係就會變左一坺🤭 佢個汁一定要講‼️一入口已經feel到紅蝦嘅膏嘅鮮味 😍 第五道菜 西班牙dry aged30日嘅牛扒 🍽我食落口嘅第一個感覺就係麥當勞安格斯嘅味道不過係成10倍 牛味超濃🤤 而且juicy嘅💦💦最後就係甜品🍨 西班牙嘅油炸鬼 自家製雪糕 分子雪糕仲有蜂蜜蛋糕小小水果加埋好似一幅藝術品咁樣 分子雪糕入口即溶嘅感覺真係唔係講笑 我淨係食呢個甜品滿足嘅表情都出現左三次😂 西班牙油炸鬼超級脆 好多出邊嘅甜品嗰啲士多啤梨一係無味一係就酸嘅 但係呢度 啲士多啤梨係甜㗎😍呢個真係值得讚賞 畢竟我是一個注重細節的人😌仲有佢哋呢度
仲有佢哋呢度嘅Cocktail 全部都特色嘅 不過之後先再為大家介紹啦 講住咁多先😉
我係一個好少寫食評嘅人 寫到長篇大論就知有幾正na😂
太子A出口一出 掉頭直行2分鐘就到