又係行完山食好西既日子今日勁毒,自己一個由愉景灣行老虎頭山,行落梅窩再搭1號巴士返返去大澳食好西✨⭐️⭐️⭐️呢間嘢好似今年11月中新開🥰老闆娘同老闆都好好人❤️仲有一個超級活潑嘅經理💫 (好似叫Linda🤩🤩🤩) 好好傾得來又好開朗😍 正正好啦唔好講咁多嘢啦,都係直接講食嘢🥳✨今日想食肉(其實我每日都係食肉肉肉肉🥳😇所以今日就叫咗個牛肉🐮煲,同埋嗌咗個金沙奶油大蝦🦐🦐🦐全部啲餸唔夠晒熱💯💯💯最緊要啲嘢夠新鮮夠熱😝🫶🏻🫶🏻最先嚟到嘅金沙奶油大🦐🦐🦐😆大食Me 一個人自己食哂❤️蝦勁新鮮,真心好大隻😍不過都叫係好對得住佢個價錢198/8隻跟住,就黎左個薑蔥牛肉煲😍食食食😆一個人雖然好毒,但係都幾好,可以食到好嘢❤️🫶🏻老闆娘仲好好咁溫馨提示,如果要食夜晚嘅話就早啲過嚟訂枱,如果唔係就好易冇位啦🤓🤓🤓呢間係我食過大澳最好味嗰間餐廳,因為好多都係呃秤比較多😒😒😒同埋啲食材好新鮮,keep住好多人🤩餐廳環境乾乾淨淨大餐廳嘅感覺😗最後俾錢嘅時候係 198+98+8蚊茶芥 +1真係有啲貴,但係真係新鮮🥰都係好少去,都值得一試嘅😎
又係行完山食好西既日子

呢間嘢好似今年11月中新開🥰

老闆娘同老闆都好好人❤️
仲有一個超級活潑嘅經理💫
(好似叫Linda🤩🤩🤩)
好好傾得來又好開朗😍 正正

好啦唔好講咁多嘢啦,都係直接講食嘢🥳✨
今日想食肉(其實我每日都係食肉肉肉肉🥳😇

所以今日就叫咗個牛肉🐮煲,同埋嗌咗個金沙奶油大蝦🦐🦐🦐

全部啲餸唔夠晒熱💯💯💯
最緊要啲嘢夠新鮮夠熱😝🫶🏻🫶🏻

最先嚟到嘅金沙奶油大🦐🦐🦐😆
大食Me 一個人自己食哂❤️

蝦勁新鮮,真心好大隻😍
不過都叫係好對得住佢個價錢
198/8隻

跟住,就黎左個薑蔥牛肉煲😍

食食食😆
一個人雖然好毒,但係都幾好,可以食到好嘢❤️🫶🏻

同埋啲食材好新鮮,keep住好多人🤩

餐廳環境乾乾淨淨大餐廳嘅感覺😗

最後俾錢嘅時候係 198+98+8蚊茶芥 +1

真係有啲貴,但係真係新鮮🥰
都係好少去,都值得一試嘅😎

金沙奶油大蝦🍤
薑蔥牛肉煲
2023-12-25
$334.4 (Lunch)
金沙奶油大蝦🍤
薑蔥牛肉煲