話說係朗豪坊行街真係唔知食乜好,係附近下下見到一休大大 個拓牌,係樓上鋪。心諗:咩朗豪坊附近有樓上日本餐廳架咩?所以就一試無妨的心態去試試佢!呢道菜都幾得意,紙火鍋永遠都係覺得好神奇,張紙唔會穿又唔會著火。芝士味好香,入面有金菇丶麵丶冬菇等等。冰鎮的牛肉唔錯,幾滑身,牛味都算濃。如果多幾塊就正啦,我太大食啦清酒味好濃好香,蜆亦都非常新鮮,蜆肉好飽滿而且唔會有沙。味道唔錯呀!有三文魚腩丶蟹肉棒丶赤貝丶希靈魚等多款的壽司,整體的味道都幾好,個人比較喜歡右下陛的海蝦加上海膽,味道鮮甜,加上醋飯都係甜甜地,味道有驚喜!係人都知道我勁鍾意食牛舌架啦!呢一道牛舌肉汁都幾多下,燒得好香口,而且肉質好軟,唔會話用梳打粉去處理牛舌,有驚喜,味道咸咸地,相當唔錯!係日本餐廳叫韓國炸雞其實我都傻傻地,但係都算有驚喜😎8隻單骨雞賢,炸得好香脆,但炸漿唔會太厚,依然有肉汁。辣醬勁辣,但係好香,食得辣的朋友可以一試,性價比唔錯

和牛芝士紙火鍋
清酒煮蜆
壽司
牛舌串鹽燒
韓風炸雞翼
辣醬勁辣,但係好香,食得辣的朋友可以一試,性價比唔錯
2016-12-07
$210 (Dinner)
和牛芝士紙火鍋
清酒煮蜆