2019-10-05
好幾年前曾經黎過N1一次,𠴱陣係第一次係街食bagel sandwish,一試難忘,今次帶朋友黎食bagel,又唔想出港島,所以決定再黎N1食多次平日的早上未夠11點,已經非常full,得返bar枱有位,我地分別叫左一杯soya latte,一杯normal,一個Avocado Fried Egg Bagel,一個Smoke Salmon Cream Cheese Bagel店員稱soya latte只會用紙杯上,因為soya milk拉唔到花,可能因為佢地唔想用stay cup上杯無拉花的咖啡掛 :/ Soya latte出奇的好飲,上次黎未有機會試佢地的咖啡,今次一試難忘,完全無苦同酸味,但就有咖啡味誠意推薦比唔中2苦同酸既朋友們至於bagel,今次就用左呢隻較為深色既包,唔知同淺色唔隻有咩分別呢,煎蛋同牛油果好食,但由於自己已經食過好多出色的bagel,所以今次呢個包唔覺得有咩特別,而第一次食bagel的朋友大嘆bagel好食,誇張到食完到臨訓前都仲掛住個bagel tim ar!
平日的早上未夠11點,已經非常full,得返bar枱有位,
可能因為佢地唔想用stay cup上杯無拉花的咖啡掛 :/
今次一試難忘,完全無苦同酸味,但就有咖啡味
誠意推薦比唔中2苦同酸既朋友們
唔知同淺色唔隻有咩分別呢,
煎蛋同牛油果好食,
而第一次食bagel的朋友大嘆bagel好食,
誇張到食完到臨訓前都仲掛住個bagel tim ar!