2016-03-13 1561 views
話說上次同男朋友嚟慶祝生日,已經講話要帶家朋友嚟再捧場!今次先帶家人來,朋友,下次一定帶上你們!麵包,自家製即焗,勁香😍外脆內軟!加埋橄欖油同醋,仲有Parma ham, 不得了😋沙律,雖然驚喜不大,但用料新鮮,蕃茄都有幾種,好有誠意👍🏼湯,無話可說,好味!烤雞,喜出望外!連雞胸都好滑好入味😋墨魚麵,正!個個食完都咀黑黑😆黑松露炒意粉,雖然不是每個人都鍾意黑松露嘅味,但呢個👍🏼烤豬仔骨,全排上,超讚😋👍🏼beef Wellington, 連我平時要食十成熟牛嘅舅母都讚好味👍🏼青青西蘭花,夠爽脆👍🏼👍🏼他他牛,雖然我唔蔥唔蒜,但為咗食他他牛,照嚟😆😋焗龍蝦,夠大隻,多肉多汁,舅父仲食到啲汁一身都係😂煮青口,平時唔食青口嘅舅父都係咁食👍🏼甜品,cream brûlée, 上面焦糖厚咗小小,有啲難以進食😅但入面蛋好好味😋總結,各樣菜式都好好味!小店內環境裝修全自家做,型格中又好溫馨!自家衛生做足!但由於喺工廈內,勿妄想有無敵海景園景比你欣賞!有人說給好評的是打手,我認!因為真係好味,我親身試過食過,一家十二大兩小孩都讚不絕口!有一些在討論區所給負評的,也希望你是「真心」嚟食,以欣賞食物並欣賞

沙律,雖然驚喜不大,但用料新鮮,蕃茄都有幾種,好有誠意👍🏼

湯,無話可說,好味!

烤雞,喜出望外!連雞胸都好滑好入味😋

墨魚麵,正!個個食完都咀黑黑😆

黑松露炒意粉,雖然不是每個人都鍾意黑松露嘅味,但呢個👍🏼

烤豬仔骨,全排上,超讚😋👍🏼

青青西蘭花,夠爽脆👍🏼👍🏼

他他牛,雖然我唔蔥唔蒜,但為咗食他他牛,照嚟😆😋

焗龍蝦,夠大隻,多肉多汁,舅父仲食到啲汁一身都係😂

煮青口,平時唔食青口嘅舅父都係咁食👍🏼

有人說給好評的是打手,我認!因為真係好味,我親身試過食過,一家十二大兩小孩都讚不絕口!有一些在討論區所給負評的,也希望你是「真心」嚟食,以欣賞食物並欣賞廚師的態度來給予評論!但我想,負評也有打手吧🤔⋯⋯
自家製麵包
焗龍蝦
汁煮青口
Cream  brûlée
2016-03-12
$500 (Dinner)
Celebration
他他牛
焗龍蝦
汁煮青口
Cream  brûlée
  • Beef  Wellington,烤雞,烤豬仔骨