係一個落早既早上黎到呢度,EVEN就算佢開左呢個窗台位都唔覺得店入面好熱 而且個窗台位勁有FEEL,打卡一流~ 入面裝潢主要都係工業風為主,我個人覺得相當之靚。Cold Brew (Papua New Guinea)個味道相當唔錯,因為唔知點解而家市面上有D COLD BREW 的味道真係相當怪卡但呢杯就算有呢舊咁大的冰係度,保冷之餘仲要無留失度呢份咖啡豆沖出黎的味道相當難得!!!另外叫左杯Raspberry Sunset (SMOOTHIE)呢杯SMOOTHIE相當出色! 因為啖啖果籽啖啖果肉,真係好正好飽肚的一杯飲品同埋佢打到一粒冰粒都無,相當正 !主食方面,(左邊)  Mixo Breakfast朋友話個餐相當唔錯,呢個係基本仲要以上級數的好味~ - Sourdough Toast Combo (Scallop Avocado & Scrambled Eggs w/ Truffle)帶子相當JUICY,一點都無OVERCOOK,而家配上牛油果托底真係超級好食,黑松露極香,炒旦非常滑身100分!!!!呢個價錢同呢個味道真係非常好食非常CP值高 ! 一定要一去再去 !!!

而且個窗台位勁有FEEL,打卡一流~

入面裝潢主要都係工業風為主,我個人覺得相當之靚。

相當難得!!!

Raspberry Sunset
同埋佢打到一粒冰粒都無,相當正 !

主食方面,
(L) Mixo Breakfast

(左邊)  Mixo Breakfast
朋友話個餐相當唔錯,呢個係基本仲要以上級數的好味~

真係超級好食,黑松露極香,炒旦非常滑身
100分!!!!

呢個價錢同呢個味道真係非常好食
非常CP值高 ! 一定要一去再去 !!!
2021-08-31
Type of Meal
Lunch
Raspberry Sunset
(L) Mixo Breakfast
  • Raspberry Sunset (SMOOTHIE)