2021-08-13 263 views
本日心情:想食西餐,漢堡包🍔好啦,就揾下附近有無心水。睇相見Ciao啲食物賣相唔錯,就黎試下啦,喂,好好味喎!1) 🍝 黑松露雜菌意粉 lunch set $68- 是日餐湯係🍅蕃茄雜菜湯 (湯用杯裝住),食得出係自家製,有粒粒蕃茄茸同紅腰豆,飲落無味精,唔錯 - 個意粉真係好出色!一放低已經好香gas味(黑松露味),而且好足料有好多野菌同多白汁,食到最尾,碟底都仲有好多野菌同汁撈意粉,正呀!﹙有陣時係出面食呢一味菜,都未食到最後已經無晒d菇菇同白汁送口...你懂的)2) 🍔🍟 安格斯牛肉漢堡 lunch set $108- 兩個字,出色👍🏻- 麵包有預先煎過,外脆內軟,出色,好食。- 入面個餡,安格斯牛肉漢堡扒好厚,似係用免治牛肉自己煎出黎成形嗰種,幾好    (btw, 中間仲少少紅紅地,怕生既可以叫佢煎熟d,我就鐘意medium啦),配蛋白醬(?)同蕃茄生菜芝士,整體好好味呀!- 沙律菜配黑醋/紅酒醋,good👍🏻- 🍟薯條夠粗身亦夠脆,新鮮炸起,正正子- 野飲就普通啦,正正常常總結: 份量大,我地食到好飽呀😂但又忍唔住清晒成碟野,覺得唔清晒佢會對唔住咁好食既食物。(難食既話真係
本日心情:想食西餐,漢堡包🍔

好啦,就揾下附近有無心水。

睇相見Ciao啲食物賣相唔錯,就黎試下啦,喂,好好味喎!

1) 🍝 黑松露雜菌意粉 lunch set $68

黑松露雜菌意粉

2) 🍔🍟 安格斯牛肉漢堡 lunch set $108

- 兩個字,出色👍🏻
- 麵包有預先煎過,外脆內軟,出色,好食。
- 沙律菜配黑醋/紅酒醋,good👍🏻
- 🍟薯條夠粗身亦夠脆,新鮮炸起,正正子
- 野飲就普通啦,正正常常

安格斯牛肉漢堡

總結: 份量大,我地食到好飽呀😂但又忍唔住清晒成碟野,覺得唔清晒佢會對唔住咁好食既食物。(難食既話真係會食一半而唔想嘥咗自己d quota)

今次真係喜出望外😋😋,估唔到石門有呢d高質西式cafe,lunch黎講,價錢中等,唔算話好好平,但食物質素住對對得起呢個價錢,推薦!💛💛💛💛💛
我一定會再encore試埋其他野食架!食到高質餐廳真係會開心一日。

老細加油,用心煮,食客係會食得出☺️☺️
2021-08-13
$90 (Lunch)
黑松露雜菌意粉