2008-12-28 3 views
有牛肉,雞肉、排骨煲等,以辣為主,聞到好香,不過我因為喉嚨不適,所以點了以柱侯調味的打開煲,都算唔少料,有牛腩、牛根、牛柏葉、牛丸、蘿蔔,每樣幾塊,都算好豐富但更正的是吃完整個煲後,可以再加其他配料,以煲底的湯汁繼續打邊爐雖然配料選擇不會像其他火煱店般多,但基本如菜(有油麥菜、生菜、白菜)、墨魚丸、芋絲、麵筋,南瓜、金菇、肥牛都有由於有牛腩煲打底,所以只點了五樣配料,包括薯粉絲,我會形容這為煙韌版的粉絲食物是好味的,尤其是我想跟男朋友兩口子打邊爐,但光顧普通火煱店實吃不了很多東西,一人一爐的選擇又不多,這裏的確唔錯至於環境....有點街坊店格局,面積不大,裝修簡單,店員不多,但服務ok,叫加湯點火都無問題,只是人客一多就真的要等等,但一定會記得回來serve你﹐唔會好似大餐廳咁,要不斷催催當然,最重要是價錢真的好抵....

當然,最重要是價錢真的好抵....
牛魔王熱騰騰
$90 (Dinner)
牛魔王熱騰騰
  • 牛魔王