2021-07-05 2785 views
今日四人行,想話去打邊爐,朋友介紹真味鮮廚晚上可以有打邊爐呢!而且海鮮是很豐富,於是我哋就去試下,環境好闊落又光猛,侍應生好有禮貌,而且距離格離坐位又隔得好遠下,坐得好舒服。我哋揀咗波士頓龍蝦海鮮火鍋每位$268 而且係免收茶芥同醬料費呢!真係好抵呀!飲品都好多款~有無糖茶類烏龍茶龍井茶,汽水都有幾款韓國飲品啦,啤酒,重有自家製嘅竹蔗茅根同雪梨薏米水,我哋就揀咗竹蔗茅根同啤酒,竹蔗茅根好足料呀,入口少少甜好潤。頭盤先食刺身拼盤~有鮑魚每人一只已開邊,帆立貝好鮮甜,北寄貝又爽口,三文魚八爪魚。整體上都非常吸引和好鮮味。👍重慶雞鍋~我哋要小辣,好多芫茜呀,好香熱辣辣雞肉味,入口嫩滑。波士頓龍蝦海鮮盤~非常之吸引,好大盤呀,龍蝦兩隻已開邊每人一邊,肥肉飽滿又好鮮甜,扇貝有四隻,好大隻鮮甜,蟶子四隻又係好大隻鮮甜,仲有龍躉和鱔片,肥美到呢!好鮮甜又厚身又爽口!還有海蝦花蛤小蟶子都好鮮甜。👍水餃皇有四隻,係好大隻好多餡添,蝦肉又大粒,仲有特級安格斯肥牛~好嫩滑牛肉味香濃,好大份又肥美,我哋選咗湯底係沙地瓜瑤柱~清清地火鍋湯底都唔錯呢!其實套餐仲可以有任點任食配料呢!👍我哋叫咗廣島蠔好肥美又飽滿又

我哋揀咗波士頓龍蝦海鮮火鍋每位$268

而且係免收茶芥同醬料費呢!真係好抵呀!

飲品都好多款~

頭盤先食刺身拼盤~

重慶雞鍋~

我哋要小辣,好多芫茜呀,好香熱辣辣雞肉味,入口嫩滑。

波士頓龍蝦海鮮盤~

其實套餐仲可以有任點任食配料呢!👍

我哋叫咗廣島蠔好肥美又飽滿又鮮甜,仲有爽脆鵝腸,響鈴生菜,黑豚肉,金菇,鱔片龍躉頭片等等,估唔到任點的配料都係咁 鮮味,真係飽到不得了呀。

總結~海鮮真材實料又新鮮又豐富大大件,呢個價錢我覺得好抵。👍(推介)

2021-06-29
Type of Meal