2020-06-04 739 views
埋門之前已經見到職員打招呼,一見我地入就即刻入cashier幫我地落order,熱情又好笑容 因為唔知叫咩好,佢就建議叫fish&chips, 唔要chips可以揀轉salad,咁就唔怕太肥好有罪惡感不過揀得食呢間又點會care咁多自己糾結左好耐要small定large, 最後都係冇咁睇得起自己揀左small(HKD48) 再加$12要salad同cream soda。而朋友就揀左large(100g HKD$75+$12),即叫即炸可以對比下small&large既分別,好彩自己冇叫large其實small食落都好飽,魚唔係平時食好滑既加工魚柳,而係好實淨既魚肉,加上薯條好粗身,食食下覺得份量都唔細所以平時唔係特別食好多野既唔洗怕唔夠而叫large,咁就唔怕食到撐同浪費食物呢度啲枱櫈多數比較矮,坐得唔係太舒服,同埋因為冇門,夏天lunch hour dine in有啲焗熱同辛苦,熱風係咁入feel唔到有冷氣如果怕熱可以take away/dinner黎食
不過揀得食呢間又點會care咁多

fish  &  chips  (+$12  for  soft drink  &  salad)

fish  &  chips

如果怕熱可以take away/dinner黎食
2020-06-04
Waiting Time
3 Minutes (Dine In)
$70 (Lunch)
fish  &  chips