2022-06-30
🚩 撈得喜火鍋冰室邊個人話夏天唔可以打邊爐😌依間餐廳除左一般邊爐湯底仲有烤魚,雞煲比你簡!就算係平日夜晚都幾多人食,坐無虛席😆〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️🌈椰子雞 $178平時麻辣湯就食得多,夜媽媽我地食啲健康啲嘅😆椰子雞,3粒椰子一煲湯,真材實料啊!未打之前我就飲碗湯,甜甜地,淡淡嘅椰子香~店員會先上半隻雞,其他火鍋配料可以自己出去拎!雖然配料品種對比喺出面唔算多,但基本嘅都有!我最鍾意食嘅係佢哋嘅鵝腸,處理得好乾淨😌仲有蝦,蜆都十分新鮮!調味料裏面最欣賞嘅係佢哋有麻油!真係好少火鍋店有麻油比你落🤤好特別嘅佢哋有自家製嘅水果茶,酸酸甜甜有好多西瓜粒~雪糕味道都有好多足足8款!#Kyla元朗 #Kyla火鍋〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️🥢地址:元朗屏昌徑14-48號聯發樓地下9-10號舖🌟推薦指數:7.5/10
🌈椰子雞 $178
#Kyla元朗 #Kyla火鍋