2023-06-25
喺附近返工 聽同事講呢一間連啲湯係可以飲既餃子! 位於油街重現附近 可以買完過去油街chill都得🤤 鋪頭乾淨企理 麻雀雖小 五臟俱全! 有齊嘢飲嘢食,同埋配料😍泡菜鮮肉煎餃(6隻)$50必叫泡菜鮮肉煎餃😍 皮薄餡多! 勁大嚿餡! 超多豬肉同埋泡菜! 煎餃佢仲配左特製煎餃醋 啲醋唔係普通醋 唔會d醋完全搶左餃子既味 咖喱鮮肉煎餃(6隻)$50超香咖喱味 鍾意咖喱嘅一定要叫呢一個 juicy 到好似會留d咖喱出嚟咁😋😋 一如既往又係超大舊餡料! 真材實料 每一舊煎餃都勁大隻 女仔要咬2啖先食得哂! 超推介煎餃😍😍紫菜鮮肉湯餃(6隻)$52嚟到我最期待嘅湯餃😍 佢有兩個湯底選擇! 養顏無花果栗子腰果湯 或者 住家蕃茄肉碎湯😍 蕃茄肉碎一定係超正! 但係因為我太耐冇飲湯,所以想飲啲有營養嘅湯! 所以就揀咗無花果栗子腰果湯 佢係一個素湯 加左腰果會有肉湯既味🤣 超多料 多到食湯料都已經飽 隻湯餃重大隻過個煎餃 好似灌湯餃咁大隻! 又係超多餡 紫菜鮮肉好襯個湯底 清清淡淡 好健康好fresh !
泡菜鮮肉煎餃(6隻)$50
咖喱鮮肉煎餃(6隻)$50
紫菜鮮肉湯餃(6隻)$52
嚟到我最期待嘅湯餃😍 佢有兩個湯底選擇!
養顏無花果栗子腰果湯 或者 住家蕃茄肉碎湯😍