1K
2017-03-25 11166 views
今晚要去觀塘攞玩具,行過駿業街,係街上收到傳單望望都ok,便上去食過晚餐,餐廳都好大,最特別係有兩個人咁大嘅盔甲放了在餐廳內,好有氣勢!餐牌內食物有套餐同不同食物選擇,而較彈性係可以係其他主菜上加錢後變套餐!反正一個人晚餐點了個輕煎日本帶子黑松露意大利飯$128,加多$88變套餐,有頭盤、湯、甜品、餐飲,雖然同個飯差不多,但都比個原本餐牌內嘅套餐便宜!買完玩具要食便宜D!頭盤係日式先牛蒡沙律配泡菜豆腐同士多啤梨配藍芝士醬,最突別係個士多啤梨配藍芝士,個味道濃但有新鮮感!而個湯就係白松露泡沫南瓜蟹肉湯,南瓜味道濃郁,入口感覺到南瓜容,蟹肉鮮甜!主菜係輕煎日本帶子黑松露意大利飯,一對大大隻嘅帶子放在飯上,帶子肉質彈牙爽口,另外飯中就充滿了黑松露嘅味道,加上個汁,入口時感覺到飯身香滑軟熟,真係一個唔錯嘅選擇!最後甜品係一客三款不同嘅,日本麻薯、紫番薯雪糕、抺搽和果子,一次有齊三種口感,唔怪之得套餐要加錢啦!真材實料!嘆埋杯餐飲凍香滑咖啡!又一餐!
嘆埋杯餐飲凍香滑咖啡!又一餐!
Type of Meal
Dinner