2018-01-30 644 views
加完班一支弓返屋企食咩好呢,朋友話我住深水埗實大把野食,但講真,食佐咁多年就好多野都會食到麻目曬,但有間餃子店就真係食佐咁多年都仲覺得好正。正中山東餃子店,老店長沙灣個時已經成日幫襯,早兩年搬黎深水埗咁近就梗加唔使講,成日一支弓就走去食,仲要而家近地鐵站反而無以前咁要排隊.呢家餃子店有超多款餃子,連素餃子都有,而點解我一支弓成日走黎食,除佐因為好食,佢個分量分配夠曬健康都係一個因素,餃子大大粒,面分量夠曬,仲要有一堆菜,而咁樣都只係38 蚊,仲要呢個已經係最貴個款餃子面既價錢,佢仲可以㨂淨餃同水餃,而餃子全部都係新鮮整,唔會係個d 翻煮又翻煮既千年餃,所以先會幫襯咁多年。當然佢仲有好多拿手面類同小食,下次再食再講
剪羊餃面