2019-01-25 19 views
今日係海港城行完街,近近地黎左亞士厘道搵好野食😁係門口見到依間好正宗既韓國餐廳,有韓燒放題👍🏻👍🏻一入門口發覺真係韓國人開的🤗依度嘅放題分三個時段,非常抵食👍🏻😁一嚟到店員已經放低六款前菜俾我哋享用😬😬唔夠嘅話重可以叫佢哋加👍🏻👍🏻依個餐牌上邊全部都係任點嘅,有一品料理,有肉類同埋湯😙😙我選擇咗90分鐘,可以同我個食肉獸朋友慢慢食夠本🤣🤣🤣左邊係特上豬扒😸右邊係五花腩,豬扒燒完都唔會硬,而且好入味,大愛😗😗牛肉依到有好多唔同既部位都有得食,全部都切得薄薄的,好有牛肉味✌🏼✌🏼✌🏼同埋叫左兩款石鍋湯,一個係鬥富海鮮湯,另外一個係泡菜辣湯🤗🤗兩個既辣量都岩岩好,愈飲愈開胃👏🏻👏🏻