今次朋友帶我嚟呢間茶佬, 睇住佢用真真正正新鮮水果打造! 奶底仲係3.7鮮牛奶🥛! 咁健康,今次買左幾杯返去俾囡S一齊嘆! 間舖喺門口已經聞到勁香甜新鮮生果味! 原來佢地仲有得賣水果🍉 聞到都知超甜舖頭好開揚,真係睇住佢每杯都用新鮮水果,真真正正無添加色素同香精,杯杯都真正香甜鮮果。勁揼本囉! 今次買左4杯返屋低嘆😍🍹 滿杯水果茶🍹 勁多水果,色彩繽紛,火龍果、西瓜、百香果、鮮橙、蘋果….等。加上自選茶底,清新香甜勁解渴。🧀芝士哈密瓜🍸 面層滿滿勁濃厚芝士😍,邪惡到爆! 用埋大大個香甜哈密瓜🍈加埋椰汁,啖啖都密瓜肉,絕冇香精味,勁清新超驚喜! 🧀芝士靜岡抹茶🍵 芝士同抹茶真係絕配,清香靜岡抹茶甘香唔會苦。芝士確實要一讚再讚。濃厚度係街外少見(未見過咁厚咁濃咁揼本😂😂) 🍑白桃荔枝梳打🥂難得少有每一啖都係 真·白桃汁🍑 唔用人造香精都可以咁香咁甜!每啖都有新鮮桃肉同粒粒荔枝,口感味覺一流!打食評都打到流晒口水🤤 轉頭要去買多幾杯嘆下先😂😂重點一提,荔枝角嘅同事們街坊們有福喇!佢地滿$200就有得送外賣,慳返唔少熊貓同袋鼠嘅運費,好抵😍😍雖然我唔喺呢邊返工,但成日會帶女嚟呢邊玩,以後去pl
今次買左幾杯返去俾囡S一齊嘆!

間舖喺門口已經聞到勁香甜新鮮生果味!
原來佢地仲有得賣水果🍉 聞到都知超甜

勁揼本囉!
今次買左4杯返屋低嘆😍

🍹 滿杯水果茶🍹

🧀芝士哈密瓜🍸
面層滿滿勁濃厚芝士😍,邪惡到爆!
用埋大大個香甜哈密瓜🍈加埋椰汁,
啖啖都密瓜肉,絕冇香精味,勁清新超驚喜!

🧀芝士靜岡抹茶🍵
(未見過咁厚咁濃咁揼本😂😂)

🍑白桃荔枝梳打🥂
難得少有每一啖都係 真·白桃汁🍑
唔用人造香精都可以咁香咁甜!
每啖都有新鮮桃肉同粒粒荔枝,口感味覺一流!

打食評都打到流晒口水🤤 轉頭要去買多幾杯嘆下先😂😂
重點一提,荔枝角嘅同事們街坊們有福喇!
佢地滿$200就有得送外賣,慳返唔少熊貓同袋鼠嘅運費,好抵😍😍雖然我唔喺呢邊返工,但成日會帶女嚟呢邊玩,以後去playhouse 知飲乜啦😂😂