(Non-member)
2006-12-05 1 views
住屯門又或者自己揸車既朋友不妨一試! (食飯可以免費泊車~)食左日式香草牛柳粒, 一上臺就好香好吸引, 睇落細細碟, 一路食先發現原來都好多, 牛柳粒炒得外脆內嫩, 加埋附上的芥辣汁就更加惹味!鮑汁海皇撈飯都o吾錯! 看上去以為會太濕~對於愛吃汁撈飯的我, 食落會發現剛剛好,頗為濃味的一個飯, 也很足料。香辣金錢鱔則較為失色...口感一流, 外面香脆, 裡面保留鱔肉爽而滑的口感, 辣度亦適中, 做到了香辣的效果, 可味道稍淡...特別一讚是飯後送的三款甜品, 比起特地往甜品專門店掏腰包買的更為出色。楊枝金露有奶味, 柚子味亦見突出, 間中吃到很甜的芒果, 特別渦心, 略嫌太少芒果肉。沙翁不會太甜, 咬下去很有蛋香, 細嚐之下竟然有香滑的口感, 不錯。花生糯米糍涵料的口感豐富, 有粒粒花生, 而且其外皮有著一種很細嫩的感覺, 是本人喜愛的一類。可惜地點真的是其一大弱點, 宣傳亦不夠, 以致全場冷清非常...不過亦因如此, 服務特別週到。餐廳環境不錯, 裝潢簡單而脫俗。
不過亦因如此, 服務特別週到。
餐廳環境不錯, 裝潢簡單而脫俗。