2022-10-25 184 views
得閒飲茶😋😋😋店名真係名副其實「得閒飲茶」帶點懷舊色彩、仿古色檯椅、牆掛一張懷舊色彩的香港風景、望落去好懷舊港式茶居、配上現代化的即叫即做嘅點心賣點!最緊要食物cp質素極高、廚師細心構思、創造新配搭👍🏻👍🏻紫薯流心煎堆仔、外層嘅紫薯包裹着流心蛋黃、炸成煎堆仔、圓碌碌、鬆脆、紫🍠味香、內含流心蛋黃汁、外脆內軟、好juice!春風得意腸、香滑的米薄皮卷著脆脆雲吞皮、腸粉內仲有鮮蝦、好精緻、好好味!😘黑金流沙包、竹炭的黑、食用金色沾上包面、吸引我的眼球、黑暗中發光、加上內含流沙旦黃汁、超juice! yummy yummy 😋😋#中式點心#飲茶#cp值高#得閒飲茶太子運動場道7b號地鋪港鐵太子站A出口、步行2分鐘
得閒飲茶

紫薯流心煎堆仔
黑金流沙飽
春風得意腸
2022-10-24
$110 (Dinner)
紫薯流心煎堆仔
黑金流沙飽