2020-02-13 215 views
賣點以任飲任食為題的雞煲放題,仲要唔限時,座位寬闊坐得舒適同朋友吹水夠晒自在,今次去咗位於大角咀的Winner Winner Chicken Dinner 食雞。前菜有醃蘿蔔,醋雲耳,微辣牛肚,好好味又開胃。 四款雞煲🍲包括芝士雞煲/南薑雞煲/養生正氣雞煲/秘製椰香雞煲,揀左秘製椰香雞煲,雞隻是細細隻的芝麻雞,一滾起椰香味四溢,有椰子肉,芋頭,栗子等配料,足料食得夠晒滿足。食完雞煲仲任食火鍋料,侍應仲問我地可以試埋其他味的雞煲,太貼心了。 火鍋料配料好新鮮,仲有自家製菊花蜜任飲,食完雞煲清熱解毒的最佳選擇。 👍🏻👍🏻因應最近的疫情,餐廳仲貼心地提供酒精搓手液,侍應全部帶上口罩好有衛生意識,讚呀!

前菜有醃蘿蔔,醋雲耳,微辣牛肚,好好味又開胃。

前菜

秘製椰香雞煲