今日過北角做野,聽人講有間食素唔錯既餐廳,就特登去拜訪佢,有三間分店,今日就去北角總店,去到門口發現裝修幾西式咁我食午市,68蚊免加一(老老實實我覺得超抵,咁多款餸菜,佢地好難為到皮😿)原來佢地運作係每個客一個碟,食完再原碟出去領,咁樣慳唔少洗碟人手同工序(個人覺得慳水tim),介紹下d餸先腸粉好食好咬口炒面一般佢d炒菜好食,翠綠得來夠淋順帶like下佢個茶,任飲,佢話好有益,甘甜,養生茶唔寫唔得,咖喱好香濃,配薯仔,南瓜,真係好食過大x樂不得不提佢地個炸物區,有春卷(正)煎堆(正正),仲有呢個唔知叫咩用糯米粉做粉去炸,勁好食!我只把好食既寫出黎(都甘多),佢個茄子必食!!!必食,好味過好多大排檔重點系沒肉,健康!不過我估我食呢間可以食肥,問心好好食記得食完自己收拾碗碟,幫輕員工,先有甘抵既價錢同質素!
腸粉好食好咬口
炒面一般
佢d炒菜好食,翠綠得來夠淋
順帶like下佢個茶,任飲,佢話好有益,甘甜,養生茶
唔寫唔得,咖喱好香濃,配薯仔,南瓜,真係好食過大x樂
不得不提佢地個炸物區,有春卷(正
)煎堆(正正),仲有呢個唔知叫咩
用糯米粉做粉去炸,勁好食!

重點系沒肉,健康!不過我估我食呢間可以食肥,問心好好食

記得食完自己收拾碗碟,幫輕員工,先有甘抵既價錢同質素!
$68 (Lunch)
  • 茄子
  • 炸物