2023-05-07 16 views
今日去左牛頭角呢個小店,唔容易搵到喺巷仔入面,不過呢個小店得老闆一個打理都做得非常出色,仲有貓貓走黎走去同我地玩。🍔 香草雞扒漢堡 $45呢度嘅漢堡上菜係打開比你睇,雞扒勁厚切,老闆仲好貼心有剪開少少方便咬,咬落去非常之多肉汁,再加埋有汁有少少辣食落好惹味。🍝自家醃制豬頸肉意粉 $55呢度除左漢堡出色,意粉都勁正,豬頸肉超厚切仲要煎得勁香,咬落勁juicy,個意粉係用左蒜蓉同黑椒去炒勁香,我覺得仲好食過出面百幾蚊一碟嘅意粉🤤🍗七味粉蒜香單骨雞翼(3隻)$22🦑忌廉芝土汁墨魚肉 $30兩款小食都唔錯,雞翼炸得好香脆又好夠七味粉,墨魚又唔會韌同個芝士汁都幾夾。🫕 是日餐湯 $7🥤自家制檸檬薏米水 $7呢個嘅野飲都幾平又好飲,餐湯係忌廉湯幾鮮甜,薏米水就幾清新好解膩。

🍔 香草雞扒漢堡 $45

🍝自家醃制豬頸肉意粉 $55

🍗七味粉蒜香單骨雞翼(3隻)$22
🦑忌廉芝土汁墨魚肉 $30

🫕 是日餐湯 $7
🥤自家制檸檬薏米水 $7
2023-05-07
$90 (Dinner)
  • 香草雞扒漢堡
  • 自家醃制豬頸肉意粉