2022-06-14
📍 奇蹟拉麵 喺紅橋嗰邊,開咗唔係好耐架咋,超級小店,坐滿應該10人都冇,所以peak hour去係要排隊!嗰日🐷收工同朋友去食,好彩唔算等好耐,10分鐘左右就坐低左!⭕️:性價比高,係會想再食!—————————————————————❣️ 原味濃拉麵 $78🐷同朋友第一次食都揀原味,穩陣啲,不過一個走蔥一個走筍🤣湯底真係好濃,食到最尾都唔會覺得咸呀油膩呀!拉麵就好彈牙,女仔食就啱啱好,男仔可能唔太夠要加底!糖心蛋係原隻上,一咬開真係流緊心,好正!叉燒係慢煮嗰種,粉嫩啲,不過🐷就唔係覺得好好食有少少少少嚡,但都唔係難咬嘅!朋友話筍非常好味😂 —————————————————————不專業評分👅好味指數:8/10💰性價比:8/10👍🏻推薦:8/10—————————————————————🏡地址: 奇蹟拉麵 (屯門)屯門新墟青桃徑3號安麗大廈地下15-16號舖—————————————————————
📍 奇蹟拉麵
⭕️:性價比高,係會想再食!
❣️ 原味濃拉麵 $78
不專業評分
👅好味指數:8/10
💰性價比:8/10
👍🏻推薦:8/10
—————————————————————
🏡地址: 奇蹟拉麵 (屯門)
屯門新墟青桃徑3號安麗大廈地下15-16號舖