2021-04-23
約朋友食想食好耐嘅安安燒,提前bk咗,去到唔洗等就入得,食個半鐘,好彩有bk, 坐一陣出邊已經排緊條大長龍!舖頭真係唔大,但都坐得算舒服,嘢食選擇頗多,串燒種類齊全,肚餓到個人都薄咗兩個size, 連餐牌都想食落肚,個結果就自然係眼闊肚窄😂!牛脷: 稱得上係厚切,口感一流,唔會太淋,調味又正,啖啖肉!豬頸肉: 沙嗲汁好ok,同豬勁肉perfect match, 少少油膩,幾個人share 啱好!雞泡魚: 餸酒必叫,味道正正常常,同日式拉麵店果啲一樣!花枝丸: 又係食串燒必嗌,正正堂常,好味!蟹柳: 純粹貪得意,冇咩特別!金菇: 好大兜,cp value 高,嚟到超熱辣辣,仲見到水滾啲bubble, openrice 幾時有得upload gif, 引下大家!🤣原條燒茄子: 好大條,燒得好透,調味略鹹,但可接受,必試!娃娃菜: 食第一條ok,第二三條好鹹,調味唔均勻,但味道ok!四季豆: 好正,燒到啱好,唔會太淋,爽爽感覺,食到停唔到!燒牛羊豬串: 正正常常,調味好正,燒得都啱好!粟米: 好大條,一定要搵人share! 燒蠔: 普普通通燒菠蘿: 最尾必食,當甜品🤣!總括嚟講,完全冇失望,
雞泡魚: 餸酒必叫,味道正正常常,同日式拉麵店果啲一樣!
花枝丸: 又係食串燒必嗌,正正堂常,好味!
蟹柳: 純粹貪得意,冇咩特別!
原條燒茄子: 好大條,燒得好透,調味略鹹,但可接受,必試!
四季豆: 好正,燒到啱好,唔會太淋,爽爽感覺,食到停唔到!
燒牛羊豬串: 正正常常,調味好正,燒得都啱好!
粟米: 好大條,一定要搵人share!
燒蠔: 普普通通
燒菠蘿: 最尾必食,當甜品🤣!
總括嚟講,完全冇失望,嘢食高汁,服務ok,良心,一定會再encore!!
我哋三個女仔,食晒堆嘢之後係捧住個肚走,切勿眼闊肚窄🤣!