2021-11-30 115 views
好耐冇食串燒,約左朋友去尖沙咀食飯,就揀左呢間樓上既串燒專門店啦🤤🤤我地兩個叫左好多款式,原來每款份量都幾大,差d 食唔哂🤣🤣燒玉子(芝士蟹籽) ($38)🐣🐣超好味嘅玉子燒,入邊有大量嘅芝士同蟹子,對鍾意食蛋既我來講好滿足🤤🤤燒豬頸肉 ($69)🐷🐷燒豬頸肉本身以為係全消嚟嘅原來係一大片豬頸肉在設成細細條份量好多亦都燒到好Juicy羊仔柳 ($32)🐏🐏羊肉串燒得啱啱好又唔會太肥又唔會太羶,好好食雞肉串 ($39)🐓🐓雞肉串一份有兩串而且係大大嚿嘅雞腿肉,食完好飽添蜜糖雞翼 ($30)🐥🐥香燒餃子雞翼 ($49)兩款雞翼都咁鍾意食,餃子雞翼入邊包左啲明太子更加惹味,更加好食😋😋蒜蓉燒茄子 ($49)蒜蓉焗金菇 ($38)呢間舖頭嘅蒜蓉燒串燒全部都落咗超級大量嘅蒜蓉😍😍而且係細細粒嘅,夾埋黎一齊食好好食好濃味,配合茄子同金菇都係咁夾😚😚芝士廣島蠔 ($68)🦪🦪大大隻隻生蠔配埋香口嘅芝士,燒出嚟夠晒香仲有啲拉芝嘅味道,好好食,隻蠔仲幾鮮甜添燒韭菜 ($25)🥗🥗食咁多肉食返d 菜就最岩,我朋友次次食串燒都要叫韭菜,可能平時少食啦🤣🤣不過都燒得幾香幾好食📍 肚餓了串燒烤焗專門店 (尖沙咀

燒玉子(芝士蟹籽) ($38)🐣🐣

燒豬頸肉 ($69)🐷🐷

羊仔柳 ($32)🐏🐏
羊肉串燒得啱啱好又唔會太肥又唔會太羶,好好食

雞肉串 ($39)🐓🐓
雞肉串一份有兩串而且係大大嚿嘅雞腿肉,食完好飽添

蜜糖雞翼 ($30)🐥🐥
香燒餃子雞翼 ($49)

蒜蓉燒茄子 ($49)
蒜蓉焗金菇 ($38)

芝士廣島蠔 ($68)🦪🦪

燒韭菜 ($25)🥗🥗

📍 肚餓了串燒烤焗專門店 (尖沙咀)
尖沙咀亞士厘道17-19號6樓

#香港美食 #香港必食 #hkfoodie #hkfood #hkfoodblogger #hkfoodlover #hkfoodpic #hkig #hkfoodie #hkfoodies #food #foodie #foodstagram #foodblogger #berryfoodie #berry尖沙咀 #日本菜 #肚餓了 #肚餓鳥 #串燒 #燒烤 #飲野 #尖沙咀 #手工啤酒 #黃金魚皮 #黃金薯條 #晚餐 #宵夜 #亞士厘道