我不是常客,大概幫襯左兩三次。上一次同媽咪一齊食下午茶,員工態度已經非常好。今次一行10人,有大有細。本應book左4:00,但早咗45分鐘去到攞位,員工不但態度非常好,仲超級友善,唔洗等好耐就幫我哋預備。最surprised 就係餐廳坐滿食客,員工已經非常忙,但都照顧周到,送好多禮物比小朋友,走時仲主動同我哋講拜拜。👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾今日因為有五個小朋友,邊食邊照顧,所以忘記拍照。我哋叫咗一共八個下午茶餐。當中無兒童餐。有沙律,意大利粉,漢堡包餐,墨西哥薄餅,雪糕窩夫,香蕉雪糕。👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾樣樣都好食,只有一樣失望,就係$48嘅香蕉雪糕, 完全冇諗過真係一個小杯裝住香蕉四小片+1個雪糕球同少少朱古力醬,好搵笨。如果份量係咁少,可能轉個碗碟present 得好d,感覺會好d!👎🏼今日埋單$9xx有機會再去!多謝送禮物比小朋友既哥哥!好耐無見過好有heart同盡心盡力既員工!👍🏾

今日埋單$9xx

2020-06-25
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$100 (Tea)
  • 巴馬火腿牛油果沙律配無花果
  • 香煎北海道帶子野菌南瓜意大利飯