2017-05-04
食完飯梗係要食番個甜品平衡下啦☺️Cafe 位於雲龍軒同芊彩餐廳中間,無論係邊一邊食飯都可以好方便就黎到星航圖咖啡廳食番個甜品😝講到最受歡迎嘅甜品就梗係唔少得雪糕啦!仲有小朋友一定好鍾意嘅cake pop! 食之前一定要影多幾張相啊!😍唔好甜品嘅你唔緊要,因為仲有好多鹹點嘅選擇😆👍🏻有天然酵母麵包,又有好多酥皮麵包,實有一款啱你!再配埋一杯熱辣辣嘅咖啡☕️呼~😌但由於我真係好鍾意食甜品,所以食完雪糕都唔夠,要追加多四件蛋糕先滿足😋咁特別嘅米奇造型蛋糕其實係 Tiramisu 黎架!係米睇佢唔出呢🤡仲講到我最最最鐘意一定係呢個👉🏻行李箱蛋糕!真係超濃咖啡味!好香甜!我諗陳豪都應該會鍾意😆❤️自己食完之後想將呢份喜悅送俾朋友? 機會黎喇飛雲!訂個生日蛋糕送俾佢啦!😚一定感受到你愛意,哈哈!