2017-12-22 1644 views
同同事提早慶祝聖誕,三千多蚊就可以十幾人包場。雖然地點距離港鐵站有啲距離,但食物質素絕對值得行幾步去食!食物睇得又好食,而且健康,而家成日講健康,餐廳食物絕對做到。有時候健康唔代表好食,但餐廳食物絕對係有驚喜同俾Like!食物份量唔算大份,但五個餸+甜品+飲品,絕對係足夠!唔夠只係因為太好味想添😅但份量同心情一樣係滿足的!簡單講下啲嘢食,紅菜頭漢堡睇個名可能有啲驚,但紅菜頭碎上加少許牛肉拼漢堡包,係令我肉食獸都回味!個蘑菇餃子湯初初識以為係普通蘑菇湯,但湯普通得來都係水準之作,再加上四種菇混合而成嘅餃子,已唔再普通!油浸雞好怕啲雞肉老晒,但食落口啲食嫩到無牙老人家都食到,而且啲味夠晒,唔駛點醬!龍蝦意粉精緻,龍蝦啖啖肉,配埋意粉,正!最後再加杯仙人掌汁,完美句號!(遺憾係冇影相)

龍蝦意粉精緻,龍蝦啖啖肉,配埋意粉,正!

最後再加杯仙人掌汁,完美句號!(遺憾係冇影相)