今日lunch就近同老公黎試呢間係尖沙嘴商廈既西餐廳😋我地叫左set同散叫左啲sidedishes,嘢食既賣相同taste都相當出色西班牙火腿肉拼盤😋經典既西餐前菜,用火腿包住甜既哈密瓜,鹹甜搭配永遠唔會錯😋煙三文魚他他配牛油果藜麥沙律😋煙三文魚既鹹味同牛油果好夾,粒粒分明既藜麥添加左個口感,令呢到菜更加有層次😋經典西班牙辣肉腸蛋餅😋個醬汁幫蛋餅提升左個風味,辣肉腸就令到蛋餅既口感同味道層次更加豐富😋原條照燒鰻魚明太子忌廉扁意粉😋鰻魚調味一流,冇咩腥味,同奶味重既明太子意大利粉好夾😋雜莓奶凍😋奶凍奶味好重,雜莓醬有好多原粒莓果,酸酸地既醬中和左奶凍既膩😋😋奧利奧忌廉牛角包窩夫牛角包壓做窩夫,做到外脆內軟,外面仲有層糖😋本身已經好食,加埋奧利奧碎同忌廉就令佢冇咁單調😋呢個價錢同品質可以食到咁好既西餐認真好值😋順帶一提,餐廳環境好好,有好大個月亮裝飾同花,佈置好有心思,後生女應該會好鍾意😋下次可以帶埋阿女黎😋