2020-05-12
戲院開番,急不及待去睇少年的你,不過係睇戲前需要醫飽個肚,於是係附近搵食,行行下去到康怡廣場見到有間食火鍋好似唔錯咁五點幾見到未有人,但門口望過去已經準備到好豐富既食材😋係咪等緊我😎晚市有幾種唔同牛肉揀,湯底可以揀兩款,仲可以追加海鮮😋😋精挑細選之下我同媽媽一致揀左嚴選牛肉放題,湯底揀左蕃茄配香辣,豬骨醬油配壽喜燒,落完單店員會提番計時90分鐘,嗯,夠哂時間掃食😎入左位冇耐湯底就上到,速度上都幾抵讚👍個嚴選牛肉睇落去實在令我流哂口水🤤枱邊有張咁既memo手,睇落好正咁 不過今次時間緊迫就唔叫住主菜放低先,行左出去掃視下有咩配料拎,一望超多種!醬汁配料好齊全!完全可以發揮創意自己較汁🤗除左配料佢仲有飯,咖喱,中式湯,糖水供應,以呢個價錢黎講真係算多款咯拎完一堆野開開心心開餐😋😋個牛肉的確如店員所講肉味濃,雖然冇乜脂肪但都算滑口,醬汁多款可以試好多唔同味道👍食完主餐梗係要有個甜品作為完美既結束,食雪糕🍦旁邊有大量小配料自製雪糕😋我整同媽媽整,食得好滋味😋😋食飽飽都差唔多夠鐘睇戲,未夠90分鐘就走嚕,呢間店我第一印象就係配料勁多多多😆食物既質素都中上,呢個價錢食到咁既質素cp值相當唔錯。有機
晚市有幾種唔同牛肉揀,湯底可以揀兩款,仲可以追加海鮮😋😋
,落完單店員會提番計時90分鐘,嗯,夠哂時間掃食😎
入左位冇耐湯底就上到,速度上都幾抵讚👍
個嚴選牛肉睇落去實在令我流哂口水🤤
主菜放低先,行左出去掃視下有咩配料拎,一望超多種!
醬汁配料好齊全!完全可以發揮創意自己較汁🤗
拎完一堆野開開心心開餐😋😋
食完主餐梗係要有個甜品作為完美既結束,
食雪糕🍦
旁邊有大量小配料自製雪糕😋
我整同媽媽整,食得好滋味😋😋
食物既質素都中上,呢個價錢食到咁既質素cp值相當唔錯。有機會會再試下其他肉既款同果個海鮮!